Welk pakket presenteert u aan de wereld?

Spread the love

Als het gaat om het starten van uw bedrijf, is elk klein detail van belang. Ze zeggen dat eerste indrukken blijvende resultaten opleveren en voor uw bedrijf kan dat niet meer waar zijn. Potentiële klanten bekijken alles, te beginnen met de manier waarop uw product is verpakt. Ik kan niet beginnen te vertellen hoe vaak ik Amazon-recensies heb gelezen en merkte op hoe de klanten geneigd zijn te reageren op hoe mooi een product is verpakt. Je zou denken dat dit niet veel zou uitmaken, aangezien de klant er gewoon in zou scheuren en het dan toch zou weggooien. Probeer uw productverpakking echter als een geschenk te beschouwen. Bij het ontvangen van een cadeau houdt iedereen van wanneer het netjes is ingepakt, omdat het laat zien dat de gever genoeg gaf om de tijd te nemen. Dat is erg vergelijkbaar met de manier waarop voedsel wordt gepresenteerd in een restaurant. Hoe de maaltijd wordt gepresenteerd, betekent het verschil tussen een fastfood-joint en een vijfsterrenhotel.

 

Verpakking is een uitstekende manier om uw standaard, merk en intentie in te stellen zonder echt een woord te zeggen. Wat uw merk ook is, of het nu leuk, elegant, sportief, et cetera is, u kunt dat begrip bij uw klant realiseren door het bericht via uw verpakking door te sturen. Als u hoogwaardige goederen wilt verkopen, moeten ze als zodanig worden verpakt, anders kunnen uw klanten het gevoel hebben dat ze worden opgelicht. Aan de andere kant, als u uw producten netjes verpakt en de klant geeft wat zij als een redelijke prijs beschouwen, zullen zij het gevoel hebben dat ze een deal hebben.

 

Tegenwoordig wordt alles zo gemakkelijk gemaakt dat alles wat je nodig hebt letterlijk binnen handbereik is. Product verpakking bedrukken zelf met behulp van een aantal online diensten waarmee je het hele ontwerp kunt ontwerpen en naar print kunt sturen. Zelfs als je geen logo hebt, zullen veel bedrijven die productafdrukken maken je kunstwerken ook voor een vergoeding ontwerpen. Als dat niet voor u werkt, zijn er tal van freelance websites met veel grafische ontwerpers om uit te kiezen met zeer betaalbare tarieven.

 

Toen ik mijn eerste logo had laten doen voor mijn bedrijf, denk ik dat ik ongeveer $ 6 heb betaald met behulp van een van die freelancing-websites. Hoewel dat logo helemaal niet leek op het logo dat vandaag mijn bedrijf vertegenwoordigt, was het genoeg om me op weg te helpen en was het veel beter dan alles wat ik zelf had kunnen doen. Ik moest ergens beginnen en hoewel mijn logo nu 10 keer meer chips en gedetailleerd is, is de weergave van mijn bedrijf nog steeds hetzelfde als de eerste. Van mijn logo tot de kleur van mijn verpakking, zelfs de stijl van mijn lettertype, al deze dingen worden in aanmerking genomen en vergeleken met het merk van mijn bedrijf.

 

Of je nu een bedrijf start of gewoon elke dag gaat werken, branding is altijd een deel van je. jij, jezelf, bent in feite een merk. Hoe je jezelf gedragen op het werk, hoe je je kleedt, al die dingen zijn een onderdeel van je merk. Kortom, net als bij elk merk, is de vraag wat er in je opkomt als je aan dat merk denkt. Evenzo, wat komt er in ons op als iemand aan ons denkt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *