Het verenigen van verzachte oppervlakken van materialen

Bijna alle autofabrikanten tegenwoordig en andere veel andere moderne producten bouwen hun producten door een onderdeel van kunststof te plaatsen. kunststof lassen is de gebruikte terminologie om het proces van het creëren van een moleculaire binding tussen twee compatibele thermoplasten te definiëren. Bijvoorbeeld, in autofabrikanten en landbouwmachines en -benodigdheden, licht omringen en zelfs hele carrosseriepanelen stellen ingenieurs in staat om aerodynamische vormgeving en make-up aantrekkelijk te maken, terwijl de slagvastheid behouden blijft en corrosie wordt geëlimineerd. Een klein ongelukje dat staal verder zou kunnen buigen, kan lijm bevatten. Wanneer er schade is opgelopen, is reparatie door verbinding mogelijk zonder verlies van componentuitstraling en sterkte. Kunststof presenteert de structurele kracht van staal door het voordeel, maar heeft een betere rek.

Boerderijen, tractoren en zelfs het verlies van landbouwmachines en benodigdheden kunnen worden verholpen, ondersteund door BAK RION uit heteluchtsoldeerapparatuur. Als een verhardingscomponent met de bijbehorende schade tegen een bepaalde prijs zou worden getransformeerd, kan de reparatie van dat onderdeel tijd en kosten besparen, vooral wanneer periodes van winterongeval hoge eisen stellen aan het onderdelenaanbod van de reparateur. Beste onderdelen van items gevonden in de boerderij ploeg zijn thermoplasten. Ze verwarmen totdat ze zacht worden, ze kunnen worden gevormd of samengesmolten. Er zijn ongelijke soorten thermoplasten, die elk een bepaalde warmte vasthouden voor samenvoegingsoperaties. Als alle extra gegevens niet beschikbaar zijn, kan een testreparatie worden geprobeerd aan de achterkant van de module met behulp van een erkend type kunstmatige reparerende staven. De procedure voor het plaatsen van het juiste reparatiemondstuk voor de geselecteerde reparatiestaaf op het BAK RION heteluchtpistool. Laat het gereedschap de werktemperatuur bereiken. Door het verbindingsapparaat van de staaf te verwijderen en de volgende plak de staaf ongeveer 2 cm van het componentoppervlak af. Verwijder besmetting door het oppervlak van de test te slopen. Haal de lasstaaf door het mondstuk en in contact met het oppervlak van het onderdeel.

Volg de techniek beschreven in Hoofdlasbewerkingen, las 2 cm teststaaf op het oppervlak van het onderdeel. Laat de las afkoelen en test daarna de staaf uit het oppervlak van de sectie. Als het van de component zou kunnen worden gesleept, herhaalt u de test met een andere staaf. Als het vast op zijn plaats blijft zitten, is het kunstmatige onderdeel absoluut herkend. Uiterlijk Het uiterlijk van het eindproduct verliest zijn vorm en uiterlijk niet, wat nooit wordt gesmolten tijdens het herstelproces. Dit is mogelijk omdat de warmte afkoelt en het plastic terugkeert naar de oorspronkelijke vorm, waardoor de binnenste hub van het plastic stabiel en hard blijft gedurende het gehele reparatieproces. De lasser kan druk uitoefenen op de staaf en deze in de verbinding dwingen om een ​​permanente verbinding te creëren. De temperatuur kan nauwkeurig worden geregeld in de BAK.Een permanente koppeling tussen het verbonden artikel en het bodemmateriaal, het uiterlijk van de gezamenlijke kunststof is veel gelijk aan die voor de verbinding werd gemaakt, met uitzondering van gesmolten stromingspatronen aan beide zijden van de kraal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *